Nyt smykke?

Smykker – ikke bare til fest og farver

Det er ikke bare længere til fest vi klæder os med smykker. Hverdagens udsmykning bærer i høj grad mere og mere præg af smykker. De har i høj grad fået status som en af hverdagens udsmykninger, og er ikke længere noget man kun bærer ved højtideligheder.

En af grundene til smykker anvendes i hverdagen er nok at man prismæssigt kan få kvalitets smykker til en betydeligt lavere pris end man kunne for bare 10 år siden.

En verden af bling bling

Der findes uanede slags smykker ligesom, at der findes masser af priser og forhandlere.

De typiske man tænker på er b. la. øreringe, armbånd, ure, halskæder, ringe.

Der findes en hel verden af dem, som er både til mænd, kvinder og børn. Smykkerne er fremstillet af en lang række forskellige materialer, og det er i høj grad også materialerne som er med til at bestemme prisen. Dog kan man i dag erhverve sig produkter, som er af lige høj kvalitet som de dyreste materialer, det er blot et spørgsmål om prestigen i at bære ægte ”bling”.

Det er blevet en stor forretning som har konsumenter i alle aldre, og der findes smykkefirmaer, som koncentrerer sig om specielle segmenter.

Der er også firmaer, som har et produkt som de er særligt kendte for, og så er der dem som rammer mere bredt og distribuerer et større udvalg for at ramme en bredere mere moderne målgruppe.

Vi ser mange af de kendte som har dyre udsmykninger på sig, og som laver reklamer for alle mulige producenter, det er et smart markedsførings træk, for har man til eksempel David Beckham med en speciel halskæde, så rammer man den målgruppe af unge drenge, der er med på moden.

Et symbol på udstråling og kærlighed

Smykker giver dig udstråling, og er med til at løfte dit udseende, men de kan også være et symbol på noget. Når man vælger at gifte sig vil en ring som oftest være et symbol på at man er blevet gift. Skal du give et smykke til nogen du holder af eller bare til dig selv, så findes der masser af muligheder i dag.

Ved forlovelser er det også som oftest en ring, der symboliserer det. I det hele taget er kærligheden tæt forbundet med en ring, halskæde, øreringe eller andet.

Det er blevet meget mere almindeligt end før i tiden at bære smykker til hverdag. Vi oplever i dag, at det er såvel børn som voksne, der pynter sig med dem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.