Crossfit som effektiv slankekur

Crossfit til effektivt vægttab

Den forholdsvis nye form for motion crossfit har vundet sit indtog i Danmark, men hvad opnår man egentlig med denne sport, og kan man overhovedet tabe sig ved at dyrke crossfit?

Crossfit er en sportsgren, hvis hovedformål er at skabe den perfekte atlet, så der lægges vægt på både styrke, udholdenhed og kondition.

Træningen foregår ved, at man laver konstant varierende funktionelle bevægelser, og et træningspas er ret kort (5-15) minutter pga. den høje intensitet.
Når man starter til crossfit, vil man opleve, at ens forbrænding stiger voldsomt, og, at man vil tabe sig hurtigt. Crossfit slankekur er effektivt.


På samme tid vil man blive stærkere og opnå en væsentlig bedre kondition, og dette skyldes den ekstremt høje intensitet, der benyttes i crossfit.

Den høje intensitet betyder samtidig, som før nævnt, at træningspassene er korte, men lad dig ikke narre af den korte træningstid, for du når virkelig af få brændt krudtet af, selv om det er over kort tid.
Hvis man har en travl hverdag og gerne vil i form hurtigt, kan man nøjes med at tage en time ud af sit ugentlige program og afsætte det til 2-3 træningspas, og så vil du allerede her opleve gode resultater.

Til croosfit har man ligeledes en træner, og vedkommende er klar til at motivere dig og hjælpe dig med at nå dine opstillede mål.

Kort om crossfit
Crossfit er et styrke- og motionsprogram, der er bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres med høj intensitet.

Du forbedrer din kondi, styrke og udholdenhed ved at dyrke crossfit, og du kan sagtens tabe dig ved at dyrke denne sport, fordi din forbrænding stiger voldsomt pga. intensiteten i træningen.

Dette indlæg blev udgivet i Livsstil og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.