Kontorhotel i København

Der findes masser af kontorhoteller rundt omkring i København, og der er helt sikkert ét, som passer til din virksomheds behov og pengepung. Det koster naturligvis mere at bo i et kontorhotel i København, som har en fashionabel adresse, men du kan sagtens finde et billigere alternativ, hvis du er villig til at gå lidt på kompromis med afstand til f.eks. Strøget, Kgs. Nytorv og den indre by og muligheden for lige at gå ned og snuppe en cappuccino på en cafe i hjertet af København.


De billigere kontorhoteller i København tilbyder nøjagtig den samme service, som deres dyrere modstykker. Du har adgang til en lang række faciliteter, som gør det nemmere for dig at koncentrere dig om det vigtige – nemlig din forretning. For bare lige at nævne noget af det, som du har adgang til: Fælles reception med professionelt personale, der tager godt imod dine gæster – telefonpasning, hvis du ikke lige har mulighed for at tage telefonen – en fælles kantine, hvor du kan nyde en god frokost med dine kollegaer – fuldt møblerede kontorer, så du ikke behøver at bruge penge på kontorinventar – mødelokaler, som kan bookes og bruges samme dag – IT- og kommunikationsfaciliteter, der er state-of-the-art.

En ikke uvæsentlig fordel ved at bo på et kontorhotel i København, er muligheden for at netværke sammen med de andre virksomheder, som holder til under samme tag som din virksomhed. Her kan udveksles idéer, erfaringer, muligheder for samarbejde og meget mere, som kan være med til at få din virksomhed til at vokse. Lige børn leger bedst, plejer man at sige, og det er ikke sikkert, at du finder dine ligesindede på et kontorhotel, der ligger på en dyr adresse. Overvej dette, hvis du er på udkig efter nye lokaler til din virksomhed.

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.