Sådan vælger du de rette cykelbriller

Briller er uundværlige, hvis du cykler meget på landevejen
Hvis du er på markedet efter nye cykelbriller til dig selv eller én i familien, er det vigtigt, at du finder et par cykelbriller, som er af en høj kvalitet med en lang levetid. Her er nogle tips til, rhvordan du vælger de rette cykelbrille.

Når du skal vælge en ny cykelbrille, er der mange forskellige mærker at vælge imellem, men de stærke kvalitetsbrands vil være: Bliz, Nike, Oakley og Tifosi. Alle disse brands har et smart design, og mange af disse er fremstillet i et letvægtsmateriale, som egner sig både til løb og cykling. Ligeledes er mange producenter af cykelbriller begyndt at give cykelbrillens stænger og næseklemme en belægning i et blødt gummimateriale. Dette gøres for at sikre, at cykelbrillerne bliver siddende i den rette position, lige meget hvor meget du træder løs på cyklen, sveder eller hvor vildt, du bevæger dig.

Noget af det, du også bør tjekke op på, er selvfølgelig, om cykelbrillen beskytter imod solens stråler. Solens UV stråler består af flere slags stråling, så som UVA,- UVB- og UVC stråling. Derfor er det vigtigt, at dine cykelbrillers linser beskytter mod alle disse former for stråling. Mange er de linser, som anvendes i cykelbriller, er ligeledes lavet af et materiale kaldet af polycarbonat. Dette materiale er meget holdbart og er op til 10 gange mere slagfast end plast eller glaslinser.

Hos Løbeshop.dk har de et bredt udvalg inden for cykelbriller i forskellige prisklasser, således du kan finde en cykelbrille som passer til dit budget. Du kan få leveret dine varer direkte til din dør, eller det kan stilles klart til afhentning i Løbeshop.dk’s fysiske butik i Hadsted, alt efter hvad du foretrækker.

Dette indlæg blev udgivet i Livsstil. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.